Gå til hovedinnhold

Luksus på Villaitana i Benidorm

Lyst på en minnerik helg med spa, luksus og relax? Eller frister det med golf? Da er Meliá Villaitana stedet for deg.
Villaitana Wellness Golf Business Resort
Last ned Spanias Beste her: www.spaniasbeste.com

Resorten er bygget over temaene golf og Costa Blancas arkitektoniske perler. Emblematiske fasader fra Valenciaregionen ligger rundt resortens Plaza Real. Her finner vi blant annet tro kopi av kirken i Altea og rådhuset i Concentaina. Hvert bygg med eget forklarende skilt utenfor, som forteller byggets opprinnelige historie etc. Med andre ord kan man legge ut på tur og lære om regionens mest emblematiske steder, uten å fysiske bevege seg utenfor resortens gjerder. Komplekset består av i at 25 bygninger. Hotellet er i kategorien luksushotell, og har 4 stjerner. Det er den spanske arkitekten Andrés Piñeiro som har tegnet anlegget, og reprodusert bygningene som er så typiske for Costa Blanca. Han har skapt idyll, piktoreske plasser og kosehjørner som naturlig ramme for en romantisk helg.

Er du golfinteressert, vil anleggets to baner garantert falle i smak. Det er den verdenskjente Jack Nicklaus som har designet de to 18-hulls banene Villa Levante og Villa Poniente. Nicklaus er nummer én i verden innen design av golfbaner, og har 275 baner verden over i sin portefølje. Minst 57 av hans baner figurerer blant de 100 beste baner i verden. Uansett handicap, vil en her kunne nyte en runde golf. Nå kan du også øve på svingen ved anleggets driving range.

Under opphold på anlegget, står de kulinariske opplevelsene i kø. Anlegget har i alt seks serveringssteder med alt fra enkel tapas til deilige risretter på Restaurante Indigo.

Som et luksushotell seg hør og bør, finnes også en egen spa-avdeling. På det 1.200 m² store spa-anlegget kan man velge og vrake i behandlinger. En har full tilgang til basseng, massasje, massasjebad, solarium, treningssal og avslapningsavdeling der det serveres juice og te. Behandlingene ved spa-avdelingen kan tilrettelegges etter gjestens egne ønsker, alltid under profesjonell veiledning.


Hva med full kroppsbehandling med brunt sukker og leire fra Dødehavet, aromaterapi eller en forfriskende ansiktsbehandling med alger? Alt er mulig ved Villaitana Wellness Golf & Business Resort i Finestrat. Ditt ønske er deres utfordring!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tilbake til hjemlandet med kunst i bagasjen

Etter femten år i utlendighet og savn etter barndomsvennene vender Askimmannen og kunstneren Asle Anfinnsen nesen hjem for godt, med allsidig kunst i bagasjen og nye prosjekter i gjære.

Den spanske sykehusdietten

Fra Norge kjenner vi til den strenge Rikshospitalets slankekur, som visstnok benyttes for overvektige i forkant av en operasjon. Spania har en likedan. Denne dietten skal få fart på fettforbrenningen, rense kroppen og gi mer energi. Den er basert på en fettforbrennende suppe. Dietten er utviklet ved Se Creed Memorial Hospital der de bruker den til overvektige hjertepasienter som trenger å gå ned i vekt før operasjon.

Nisperos

Frukten regnes som typisk spansk. Bønder i Callosa d´En Sarriá har sesialisert seg på dyrkingen av denne gule og søte frukten, som har orientalske aner.